Üdvözöljük honlapunkon!

főoldal főoldal
 

A Rehab –Tisza Kft. 2001-ben alakult és kezdte meg működését 15 fős szakember gárdával a kisújszállási telephelyén.

A kft. alaptevékenységét a gyógyászati és orvosi segédeszközök gyártása adta, többek között gyógy- és ortopédcipők gyártása, mozgáskorlátozottaknak készült termékek és életvitelt segítő kiegészítő termékek. Az évek alatt a cég tevékenysége a piaci igényekhez alkalmazkodva átalakult. Az ortopédcipők gyártása mellett nagyobb hangsúlyt kaptak a fémből készített életvitelt segítő fürdőszobai termékek, különösen az épületgépészeti kapaszkodók gyártása.

Az elmúlt évek alatt a Kft. több technológiai fejlesztést hajtott végre, melyek a fémből készült épületgépészeti termékek előállítását érintették.

Ezen fejlesztések eredményeként a gyáregységen belüli termelés aránya az épületgépészeti termékek felé tolódott el, ezért a Kft. menedzsmentje 2014.08.01-én a cég nevét Tisza Ortofém Ortopéd- és Fémtechnikai Eszközöket Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaságra változtatta, amely így jobban kifejezi a Kft. profilját.

Munkatársaink minden területen szakmájukat szerető, felkészült lelkiismeretes szakemberek, akiknek fontos a magas szintű ellátás. A Tisza Ortofém Kft. jelenleg 38 főt foglalkoztat.

Közös célunk, hogy az általunk gyártott termékek folyamatos minőségjavítása mellett, minél szélesebb körben megismerjék termékeinket a hazai és nemzetközi piacokon is.

Tisza Ortofém Kft.

+36 59 520-518